Navbar


New: Biggest Hiphop News in Vietnamese - DUNKARE MAGAZINE [ Click here to visit ]

Saturday, January 17, 2009

Kananpoikaa viinissä


Kananpoikaa viinissä


Raaka-aineet:
1kg kanankoipi ( tai 1kpl jyväbroileria)
100g pekonia
100g herkkusieniä
100g salottisipulia
100g pikku sipuli
3 valkosipulikyntä ( hienon)
2 timjamia oksi
2 laakerilehti
3dl kananliemi
3dl punaviiniä ( määrä on riippu, lisää kunnes kanan peitetty)
suola, pippuria
vehnäjauho


Ohjeet:
Mausta kanankoipi valkosipuli, suola ja pippurilla.
Suikaloi pekoni
Leikka sieni kahten (riippua kosta)
Kuori sallotisipulia ja leikka neljä osaat
Pane pekoni kasariin. Kuumenna niin että se ruskistuu ja siitä irtoaa rasva. Posta pekoni kasariista. Ruskista kanankoipi pekonin rasvassa kautaaltaan kauniin ruskeiksi.
Poista kanankoipi kasariista. Ruskista sallotisipulit, herkkusienet pekonin rasvassa.
Lisää joukkoon kanankoipi, ruskistettu pekoni ja sekoita joukkoon myös vehnäjauho.
Lisää kananliemi, punaviini, timjami ja laakerilehti. Anna seoksen hautua miedolla lämmöllä noin 90min kannen alle. Tarkista maku ja lisää tarpeen mukaan mausteita. Poista timjami, laakerilehti, kun se on antanut seokseen riittavästi makua. Halutessasi voit lisätä seokseen bouillonia.

No comments:

Post a Comment

Người viết chịu trách nhiệm về những gì người đó đăng tải tại đây, vì thế Ngôi nhà nhỏ không duy trì sự kiểm duyệt comments.

Trong một số trường hợp nhất định, việc loại bỏ những comments không thích hợp nhằm duy trì một môi trường lành mạnh và thân thiện, là cần thiết tại Ngôi nhà nhỏ.