Ahvenballontine
Raaka-aineet:
2kg kokonaisia ahvenia
Suolaa
Valkopippuria
Täyte:
750g ahvenfileitä
2kpl kananmunia
2dl kermaa
Suolaa
Valkopippuria
50g muikunmätiä
100g kirjolohenmätiä
Tilliä (hienoon)
Ohjeet:
Suomusta ja fileoi ahvenet, poista nahkat. Tee ahvenista tasainen levy kelmun päälle. Maustapalat ja laita ne kylmään. Jauha ahvenfileet tasaiseksi massaksi ja lisää kananmunat ykditellen. Lisää joukkoon kermaa ja mausteet. Sekoita lastalle joukkoon varovasti hyvin valutettu mäti. Tee ahvenfileiden keskelle tasainen tanko massata, teet tilliä viiva keskelle ja kääri kelmua apuna käyttäen tasainen kaunis rulla. Kelmuta erittäin hyvin ja kiristä päistä. Kypsennä ballontne hyrryssä 100 asteitta niin että sisälämpötila 70 asteitta. Jäähdytä mielellään roikottamalla.
Leikkat pienet renkaat, tarjoa juuresose ja yrttiöljy kanssa.
* Teen tämään ruokaa luokka kaveri kanssa keittiössa. Opetaja ohjeilla
No comments:
Post a Comment
Người viết chịu trách nhiệm về những gì người đó đăng tải tại đây, vì thế Ngôi nhà nhỏ không duy trì sự kiểm duyệt comments.
Trong một số trường hợp nhất định, việc loại bỏ những comments không thích hợp nhằm duy trì một môi trường lành mạnh và thân thiện, là cần thiết tại Ngôi nhà nhỏ.