Navbar


New: Biggest Hiphop News in Vietnamese - DUNKARE MAGAZINE [ Click here to visit ]

Thursday, April 23, 2009

Salon Culinaire pari kilpailu

Salon culinaire pari kilpailu

 Eilen ja tänään on  Salon-culinaire pari kilpailu, eilen taloon saapuu kilpailija niitä on Perho koulu, Kerava koulu, Järvenpää koulu  ja Omnia koulu kilpailija. Pari kilpailu on kokki ja tarjoilija on yksi pari, he työskennellä yhdessä salissa sekä keittiössä . Kilpailu on 3 ruokalaji menu ja alku drinkit, viinat.
Jokainen kilpailija tekee 8 ruoka annos,  4 menne vieraille 3 menne maku tuomarille ja 1 menne catwatk .
Kilpailussa on määritelettuna pää raaka-aineet niin kun graavilohi, karitsan kare’, raparperi. Tarjoilija leikkaa graavilohi, karitsan kare’ salissa. Jälkiruoka tulle suora keittiössä. 


21.4 on esivalmistelu päivää, päivällä jäittä pari numero. Numero 1 on Helpa koulu  pari no. 2 on toinen Helpa koulu pari ja niin edelleen… en muista ennä mikä numero on mikä koulu. Minun pari numero on 1
Olen no. 1. Esivalmistelu päivää on 2h aikaa tehdään homma.  Ennen sitä pitää luovuutta esivalmistelu suunnitelma keittiö tuomarille ja ruoka resepti. Keittiö tuomari arvioida koko 2h aikaa kaiken kilpailijat esivalmistelussa. 
Minä teen alkuruoka on graavilohta, mummokurkku, kurkkumousse, uppomuna ja sinappikastike. Pääruoka on paistettu karitsan kare’, röstiperuna  puikulaperunapyreettä, kevätkasvikset, tomaatticoncase ja punaviinikastike. Jälkiruoka on raparperi cre.me brule’e, raparperisorbetti, raparperi-mansikkakompotti ja mansikkasiirappi.


22.4 on varsinainen kilpailu päivää, pari 1 alkuruoka nouse klo. 11:45 jos myöhästy sain minusta. Minuutti per pistee.
Tarjoilija leikkaa lohi ja tekee ruusukkeitta kokki kootta annos lautaiselle. ja molemmat tarjoa asiakas ensi sitten tuomarille.
Pääruoka nouse kello 12:45, karitsan leikkaa salissa ja muut lisuke nostella lautaiselle. Jälkiruoka tule valmis annos keittiössä.
Maku tuomari arvioida, ruoka koko, ruoka maku, ulkonäkö ja oikeassa  lämpötila.Salituomari arvioida tarjoilija koko kilpailu ajaa.
Kilpailu ohi tuomarilla on jokainen parille palautetta. Sitten palkinto jako ja kolme parasta pari ja parasta koki ja tarjoilija.


Kolme paras parit ovat kolmannes on pari 2 (Helpa koulu) toinen on pari 1 ( Helpa koulu) voittaja on pari 6 ja se on Perho koulu.
Muut parit ovat aikaisemmissa ollut kilpailemassa ja on kokemuksia. Helpa koulu parit molemmat on ensiminen kertaa kilpaile.  Nooh me parjaamme tosi hyvin vaikka ei ole kokemusi.
 Loppulopussa kaikki on tyytyväinen ja hauska, koska palkinto ei ole tärkeä, tärkeä että kaikki osallistuvat kisat.



 
Palkintoni  ( yli kilo naudan sisääfile on pakastissa.)
*Pahoillani kuin on paljon kirjoitus virhe



No comments:

Post a Comment

Người viết chịu trách nhiệm về những gì người đó đăng tải tại đây, vì thế Ngôi nhà nhỏ không duy trì sự kiểm duyệt comments.

Trong một số trường hợp nhất định, việc loại bỏ những comments không thích hợp nhằm duy trì một môi trường lành mạnh và thân thiện, là cần thiết tại Ngôi nhà nhỏ.